top of page

Aluminium terrasoverkapping

Serre

Wilt u extra ruimte en licht in uw woning? Een serre is dé oplossing. Een serre vergroot uw woongenot en geeft een meerwaarde aan uw woning. Een serre geeft u de mogelijkheid om gedurende alle seizoenen te genieten alsof u in de buitenlucht bent.

Tevens krijgt uw woning door de aanbouw van een serre een extra luxueuze en comfortabele uitstraling. Dit wilt u toch ook?

Het verschil tussen de serre en een tuinkamer/overkapping is dat de serre volledig geïsoleerd is.

Om deze reden is de serre en uw huis één geheel!

Serre
Serre

Advies, ontwerp, realisatie. Uw aluminium overkapping specialist uit Axel, Hulst, Zaamslag, Sas van Gent, Sint Jansteen, Clinge, Biervliet, Koewacht, Overslag, Philippine, Sluiskil, Westdorpe, Zuiddorpe, Zandstraat, Graauw, Stekene, Zelzate, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeuws Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen! Vrijblijvende offerte, advies op maat, maatwerk, vakwerk.

Terrasoverkappingen, terrasoverkapping, tuinkamer, tuinkamers, carports, carport, serre, serres, glazen schuifwanden, schuifwand, serrebouw, veranda, verandabouw, montage, verkoop, overkappingbouw, aluminiumbouw, dimbare ledspots, schuifpui en meer. Laagste prijs, antraciet

DagoSun BV

  • Begeleiding van het totale bouwproces

  • Uniek in ontwerp en uitvoering

  • Optimale isolatie

  • Kwaliteit en vakmanschap

  • Lange levensduur
     

Wij denken met u mee van idee en ontwerp tot en met de oplevering. Een serre van DagoSun BV laat u zorgeloos genieten!

Met een serre wordt binnen buiten

Een verlengstuk van uw woning waarmee u een stukje buiten naar binnen haalt. Of binnen naar buiten. Dat is het gemak van een serre. De eerste voorjaarszon maakt een serre al tot een behaaglijk terras en als het op een zomeravond wat afkoelt, is de serre een perfecte plek om toch nog heerlijk ‘bijna’ buiten te blijven zitten.

Serre
Serre

Een serre is een toegevoegde waarde voor uw woning

 

De serre is op twee manieren een toegevoegde waarde voor uw woning. Om te beginnen krijgt u meer woonoppervlakte door de extra gecreëerde ruimte in de serre, die u op allerlei manieren kunt benutten. Een extra woonkamer, een ruime woonkeuken, een hobbykamer of werkkamer, keuze genoeg. Daarbij geeft een serre ook een meerwaarde aan een woning bij eventuele verkoop. Een serre geeft dus dubbel voordeel.

Waarom DagoSun?

 

Wij adviseren u in het ontwerp van de serre en denken met u mee. De combinatie van de bouw van uw serre en advies over het ontwerpen van een serre tot dé perfecte aanvulling op uw leefruimte. Er is heel veel mogelijk en wij hebben altijd als doel om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, van ontwerp tot oplevering.

Alle wensen zijn bespreekbaar, ook een serre met een origineel ontwerp of een niet-standaard afmeting.

Serre serrebouw axel terneuzen zeeuwsvlaanderen zeeland vakwerk vertrouwen luxe buitenleven geisoleerd geisoleerde veranda overkapping kwaliteit

bottom of page