top of page

Aluminium terrasoverkapping

Ancona zonwering

Voor glazen daken: optioneel met Vario-volant – voor maximaal comfort.

Onder of op het glas gemonteerd, is de zonwering Ancona de perfecte oplossing voor iedereen die het hele jaar door van zijn veranda of glazen dak wil genieten en daarbij belang hecht aan een praktische en makkelijk te onderhouden zonnescherm. Bij het type Onderdak blijft het zonnescherm droog, schoon en goed beschermd tegen wind en weer. Voor de bovendakmontage is Ancona uitgerust met een beschermende dakafdekking.

Advies, ontwerp, realisatie. Uw aluminium overkapping specialist uit Axel, Hulst, Zaamslag, Sas van Gent, Sint Jansteen, Clinge, Biervliet, Koewacht, Overslag, Philippine, Sluiskil, Westdorpe, Zuiddorpe, Zandstraat, Graauw, Stekene, Zelzate, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeuws Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen! Vrijblijvende offerte, advies op maat, maatwerk, vakwerk.

Terrasoverkappingen, terrasoverkapping, tuinkamer, tuinkamers, carports, carport, serre, serres, glazen schuifwanden, schuifwand, serrebouw, veranda, verandabouw, montage, verkoop, overkappingbouw, aluminiumbouw, dimbare ledspots, schuifpui en meer. Laagste prijs, antraciet

Onder of op het glas gemonteerd, is de zonwering Ancona de perfecte oplossing voor iedereen die het hele jaar door van zijn veranda, serre, tuinkamer wil genieten en daarbij belang hecht aan een praktische en makkelijk te onderhouden zonnescherm.

Frame kleur bijpassend aan het gekozen framekleur van de overkapping of serre en een ruim keuze in de doeken.

Serre zonwering overkapping zonwering kwaliteit hitte

bottom of page